TWEE VACATURES voor logopedisten die zich willen ontwikkelen in wetenschappelijk onderzoek!

Zoek je een nieuwe uitdaging? Wil jij graag bijdragen aan de kwaliteit van logopedische zorg en je zelf ontwikkelen tot zelfstandig onderzoeker? Hier is je kans: een landelijk project met logopedist-onderzoekers, logopedisten en personen met stem-, spraak-, taal en gehoorstoornissen. 
Als onderzoeker in opleiding (OiO) voer je een promotieonderzoek uit in de logopediewetenschap. De werkzaamheden voor deze projectaanstelling betreffen het uitvoeren van het project COPE (Communication Optimization by Participation Experiences). COPE is gefinancierd vanuit ZonMw programma Kwaliteit van Paramedische Zorg, specifiek gericht op het beantwoorden van vragen in de kennisagenda Logopedie. Het project bestaat uit twee deelprojecten voor twee promovendi (elk 0,8 fte):

Project 1. Ontwikkeling en validering van een communicatieve participatie itembank voor kinderen en adolescenten met stem-, spraak-, taal-, en gehoorproblemen. Het communicatievriendelijk maken van deze itembank. (https://lnkd.in/deY2Esi)

Project 2. Het ontwikkelen, toepassen en testen van een methodiek voor gebruik van deze communicatieve participatie itembank in de logopedische praktijk. Het communicatievriendelijk maken van deze toepassing.(https://lnkd.in/dRPUFyG)

Solliciteren kan online via bovenstaande links.