Reünie 10 jaar Logopediewetenschap op 11 februari 2017


Logoscientia viert dat het 10 jaar geleden is dat de eerste logopediewetenschappers afstudeerden!  We vieren dat met een reünie op zaterdag 11 februari 2017 in De Moestuin in Utrecht. Alle studenten, alumni en docenten van Logopediewetenschap zijn welkom. We hebben een programma samengesteld waarin we terugblikken op de afgelopen 10 jaar en vooruitkijken naar de toekomst van de logopediewetenschap. Daarnaast is er uiteraard alle ruimte om je (oud)studiegenoten te ontmoeten en bij te kletsen. Je bent van harte uitgenodigd!

PROGRAMMA WANNEER
10:00 Ontvangst met koffie en thee Zaterdag 11 februari 2017
10:30 Opening door voorzitter Annelies Bron WAAR
10:35 Logopediewetenschap: terugblik en vooruitblik door Prof. Dr. Ellen Gerrits en
(onder voorbehoud) Prof. Dr. P.H. Dejonckere en
Dr. Mieke Moerman
De Moestuin in Utrecht, Laan van Maarschalkerweerd 2, 3585 LJ te Utrecht. De Moestuin is een sociale onderneming waarbij de medewerkers begeleid worden die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, zoals mensen met een Wajong-uitkering.
11:15 Workshop Academic English door Christien Franken

Hoe schrijf je aansprekende, wetenschappelijke teksten in het Engels? Een praktische lezing en workshop met veel   adviezen en schrijftips.

KOSTEN
De kosten zijn: € 50,00
Voor leden van Logoscientia: € 35,00
Bij inschrijving als lid van Logoscientia vóór 1 februari 2017 geldt het ledentarief (alleen voor alumni en studenten Logopediewetenschap).
12:30 High tea
15:00 Einde programma AANMELDEN
Voor 25 januari, via het aanmeldformulier

Namens het bestuur:

Annelies Bron, Inge Klatte, Gerda Bruinsma, Lotte Versteegde, Erik Hersbach, Margo Zwitserlood-Nijenhuis, Marijke Jansen, Willemijn in ‘t Veld