Open dag over het Masterprogramma ‘Gezondheidswetenschappen voor zorgprofessionals’

Op vrijdag 15 februari a.s. van 13.00 tot 19.00 uur vindt de Open dag over het Masterprogramma ‘Gezondheidswetenschappen voor zorgprofessionals’ (voorheen Logopediewetenschap) bij de Universiteit Utrecht plaats. De parttime master is een mooi vervolg op een hbo-bacheloropleiding en sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Het premasterprogramma is eventueel ook te volgen in de minorruimte van de bacheloropleiding.

In het kort zijn de kenmerken van deze master:

  • Het masterprogramma is ingebed in de opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen en heeft een uitstekende reputatie. Dit blijkt onder andere uit beoordelingen van de Masterkeuzegids, de meningen van experts en oordelen van studenten. 
  • Studenten dragen bij aan de innovatie van de zorg en de zorgverlening door middel van wetenschappelijk onderzoek. 
  • Het deeltijdprogramma maakt combinatie van werken en studeren aan de universiteit mogelijk. (onderwijsdag op vrijdag).
  • Ruim 80% van de afgestudeerden heeft binnen een jaar een passende functie gevonden die aansluit bij de opleiding.
  • De kleinschalige opleiding is laagdrempelig en zorgt ervoor dat studenten en docenten elkaar kennen.
  • Afstudeeronderzoek is gekoppeld aan onderzoekslijnen in de betreffende vakgebieden bij universiteiten en lectoraten in het binnen- en buitenland.
  • Middels een keuzevak brengt de student een eigen accent aan in de opleiding in de richting van onderzoek, onderwijs, kwaliteit van zorg, leiderschap of beleid.


Nadere informatie over het masterprogramma is te vinden in de flyer die hieronder te downloaden is.
Aanmelden voor de open dag kan via de volgende link:  OPEN DAG GWZ 15 Februari