Online “Meet the author” bijeenkomst van 16 september 2021.

Logoscientia organiseert op donderdag 16 september 2021 de achtste online “Meet the author” bijeenkomst. “Meet the Author” bijeenkomsten zijn na aanmelding vrij toegankelijk voor logopedisten, logopediewetenschappers en andere geïnteresseerden. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken wisselende auteurs hun gepubliceerde wetenschappelijk artikel. De bijeenkomsten duren ongeveer een uur en starten met een pitch van 5 tot 10 minuten door de auteur(s). Aansluitend wisselen de deelnemers met de auteur(s) en met elkaar van gedachten over het artikel en de toepasbaarheid van de inhoud in de praktijk.

Deze keer vertellen dr. Leenke van Haaften en Sanne Diepeveen MA naar aanleiding van hun artikel:

Maximum repetition rate in a large cross-sectional sample of typically developing Dutch-speaking children‘ (Leenke van Haaften, Sanne Diepeveen, Hayo Terband, Bert De Swart, Lenie Van Den Engel-Hoek & Ben Maassen, 2021, International Journal of SpeechLanguage Pathology).

Als informatie vooraf schrijven Leenke en Sanne:
In het artikel beschrijven we de normering van de diadochokinese taak van het Computer Articulatie Instrument (CAI). In onze lezing staat centraal hoe deze normering tot stand gekomen is en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook gaan we in op de toepasbaarheid van deze taak en de normgegevens in de dagelijkse praktijk.

Ben je geïnteresseerd in deze studie / dit onderwerp? Heb je vragen of ideeën over de bruikbaarheid? Welke discussiepunten zou je willen inbrengen? Meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier. Je bent van harte welkom!

De meeting wordt gehouden via Microsoft Teams* en start om 19:30 u. (Digitale inloop is vanaf 19:15 u.).

Voor deelname aan de meeting ontvangt u achteraf een certificaat met 2 niet geaccrediteerde punten.

Aanmelden kan t/m 10 september 2021.

* U kunt deelnemen via de Teams app of via uw web browser. De ervaring leert dat deelnemen via inbellen met de telefoon problemen geeft bij het volgen van presentaties. Logoscientia is op geen enkele wijze aansprakelijk, wanneer het niet lukt een verbinding tot stand te brengen. Geen ervaring met MS Teams? Op de website van Microsoft vindt u hier, hier en hier informatie.

Aanmeldformulier “Meet the Author” bijeenkomst.

De aanmeldtermijn is verstreken. We zien u graag bij een volgende bijeenkomst.

Ben of ken je een auteur die recent een artikel heeft gepubliceerd? Meld diegene of jezelf aan bij secretaris@logoscientia.nl, dan nemen wij contact op!