Online “Meet the Author” bijeenkomst 9 december 2020

Deze bijeenkomst is voorbij; Lees hier een kort verslag.

Logoscientia organiseert op woensdag 9 december 2020 de derde online “Meet the author” bijeenkomst.
“Meet the Author” bijeenkomsten zijn na aanmelding vrij toegankelijk voor logopedisten, logopediewetenschappers en andere geïnteresseerden.
Tijdens deze bijeenkomsten bespreken wisselende auteurs hun gepubliceerde wetenschappelijk artikel. De bijeenkomsten duren ongeveer een uur en starten met een pitch van 5 minuten door de auteur. Aansluitend wisselen aanwezige deelnemers met de auteur en elkaar van gedachten over het artikel en de toepasbaarheid van de inhoud in de praktijk.

Deze keer vertelt Logopediewetenschapper Hanneke van der Hoek – Snieders MSc over haar studie in het artikel “Factors influencing the need for recovery in employees with hearing loss: a cross‑sectional study of health administrative data.” Het werd in juni 2020 gepubliceerd.
Ruim 3% van de beroepsbevolking ervaart functioneringsproblemen ten gevolge van gehoorverlies. Gehoorverlies leidt gemiddeld tot meer vermoeidheid, stress en ziekteverzuim – maar niet voor iedereen in gelijke mate. Het doel van deze studie is daarom beter te begrijpen welke factoren (bijvoorbeeld de ernst van het gehoorverlies, aspecten van het werk en persoonlijke factoren) deze mate van ervaren functioneringsproblemen mede bepalen. 

Ben je geïnteresseerd in deze studie? Heb je vragen of ideeën over de bruikbaarheid? Welke discussiepunten zou je willen inbrengen?
Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier en praat met Hanneke en met elkaar over de toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk.

De meeting wordt gehouden via Microsoft Teams* en start om 19:30 u. (Digitale inloop is vanaf 19:15 u.).

Voor deelname aan de meeting ontvangt u achteraf een certificaat met 2 niet geaccrediteerde punten.

Aanmelden kan t/m 4 december 2020.


* U kunt deelnemen via de Teams app of via uw web browser. Logoscientia is op geen enkele wijze aansprakelijk, wanneer het niet lukt een verbinding tot stand te brengen. Geen ervaring met MS Teams? Op de website van Microsoft vindt u hier, hier en hier informatie.
Aanmeldformulier “Meet the Author” bijeenkomst.

De aanmelding is helaas gesloten.

Ben of ken je een auteur die recent een artikel heeft gepubliceerd? Meld diegene of jezelf aan bij secretaris@logoscientia.nl, dan nemen wij contact op!