Eerste algemene ledenvergadering op 1 april.

Graag nodigen we alle leden uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 1 april 2016. Tijdens deze vergadering zullen we de verenigingsstukken en de plannen voor komend jaar bespreken. Als bestuur hechten we veel waarde aan de input van onze leden en we horen graag wat jullie belangrijk vinden voor de vereniging.

Datum: 1 april 2016
Tijd: 16.45 -18.00 (na afloop van de HST)
Locatie: Dompleinzaal, UMC Utrecht

Voorafgaand aan de ALV zijn alle alumni en studenten van Logopediewetenschap om 15.00 uur in de Blauwe collegezaal welkom bij een interessante lezing, een zogenoemde Health Science Today (HST). Dit keer wordt de HST gegeven door oud-schaatser Carl Verheijen.

In de lezing probeert  Carl Verheijen een andere blik op de zorg over te brengen.  Hij zal het hebben over de eerstelijnsgezondheidszorg, de rol van de huisarts en het samenwerken in de wijk. Welke financiële prikkels er in het systeem zitten en waarom hij denkt dat dat anders moet. Vragen die hij daarbij zou kunnen stellen zijn: Hoe wordt een zorgverlener beloond? Wat is de rol van de zorgverzekeraar in de zorgverzekeringswet? Wordt ziekte beloond of gezondheid? Kunnen we gezondheid meten? Heeft preventie effect en is investeren in preventie kosteneffectief? Levert het wat op?’

We hopen jullie te zien op 1 april!