Doe mee aan de Posterprijs Klinische Gezondheidswetenschappen!

Ben je masterstudent Logopediewetenschap aan de opleiding KGW en wil je de resultaten van je case-study, literatuuronderzoek of ander onderzoek dat je vorig collegejaar hebt gedaan presenteren met een posterpresentatie?

Geef je dan op voor de Posterprijs Klinische Gezondheidswetenschappen!

Behalve dat je meedingt naar de prijs, is het een unieke gelegenheid om in een congres-achtige setting te oefenen met het presenteren van een poster.

De wedstrijd is onderdeel van de Wetenschapscarrousel op vrijdag 5 oktober 2018. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement, dat wordt georganiseerd door de opleiding KGW en de studie- en alumniverenigingen van de deelopleidingen,  komen studenten, alumni en professionals vanuit Fysiotherapiewetenschap, Verplegingswetenschap, Logopediewetenschap en Gezondheidswetenschap voor Zorgprofessionals samen om resultaten van actueel wetenschappelijk onderzoek met elkaar te delen.

Hoe doe je mee? Stuur zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 25 september, de digitale versie van je poster op naar alumni.vw.nederland@gmail.com , o.v.v. posterprijs. Vermeld in je e-mail je naam, studierichting en de titel van je onderzoek/poster.

We hopen je presentatie te mogen bewonderen op 5 oktober a.s.
Tot dan!

Het bestuur van Logoscientia